Prijavnica

Edukacije u petoj godini Akademije poslovnih vještina provodit će se od studenog 2022. godine do lipnja 2023. godine. Neke edukacije provodit će se uživo (u Zagrebu, u prostorima partnera Akademije), a neke će se održavati online. 

Program Akademije dostupan je ovdje.

Broj polaznika/ica Akademije je ograničen na 20 menadžera/ica organizacija civilnog društva, a kriteriji prema kojima će biti odabrani su iskustvo, plan profesionalnog razvoja, strateška pozicija organizacije i motivacija za sudjelovanje na edukacijama.

Nakon selekcije za sudjelovanje u programu, sudionici će uz pomoć tima iz ACT Grupe odlučiti koje edukacije žele pohađati.

Prijave za petu generaciju Akademičara/ki su otvorene do 30. listopada 2022. godine. Rezultati će biti objavljeni 15. studenog. Edukacija je za sve Akademičare/ke besplatna.

Pitali ste nas…

Dolazi nam sve više prijava za novu generaciju Akademije poslovnih vještina, a s njima stižu i vaša pitanja! U nastavku donosimo odgovore na najčešća.

U koje vrijeme će se održavati radionice?

Radionice su većinom cjelodnevne i organiziraju se u radno vrijeme.

Održavaju li se radionice online ili uživo?

Naša namjera i želja je da se što veći dio programa odvija uživo. Radionice će se održavati u prostorima partnera/predavača Akademije, a sve lokacije su u Zagrebu. Ukoliko epidemiološka situacija ili interna pravila partnera to budu zahtijevali, spremni smo prilagoditi se i radionice organizirati tako da se odviju online.

Kada započinje program?

Programu prethodi uvodno događanje koje je planirano za 21. studeni 2022. godine. Njegova je svrha da se svi polaznici i predavači međusobno upoznaju te da saznaju više o načinu rada i odabiru edukacija. Svih 20 odabranih polaznika će biti pozvano na taj event. Prva radionica zakazana je za 29. studeni, a druge termine održavanja radionica možeš naći ovdje.

Je li ovo program za mene?

Akademija poslovnih vještina je program namijenjen menadžerima/icama organizacija civilnoga društva u Hrvatskoj. Naša je ideja prenijeti znanja iz korporativnog sektora u civilno društvo, tako osnažiti organizacije koje žele napraviti promjenu i napredovati, te u isto vrijeme umrežiti polaznike Akademije, svih generacija. Ako se pronalaziš u opisu, motiviran/a si rješavati organizacijske i društvene izazove i imaš poziciju za donošenje takve promjena u svoje okruženje, s nestrpljenjem te iščekujemo.