Upravljanje ljudskim potencijalima

U srijedu 2. veljače 2022. održana je peta u nizu edukacija Akademije poslovnih vještina u ovoj sezoni. Edukaciju na temu „Upravljanje ljudskim potencijalima” je vodila Danijela Sobočanec iz Erste Banke.

Danijela je, kroz i teoriju i praktične vježbe, pružila Akademičarima/kama uvid u analizu poslovnih procesa i kreiranje opisa poslova, odabir zaposlenika i zapošljavanje, uvođenje u posao (onboarding), edukacije i razvoj (razvoj karijere, zadržavanje talenata), upravljanje učinkom, HR kontroling, te uvid u brigu o zaposlenicima. Na edukaciji nam se pridružila i APV alumna Jasenka Martinčević iz Udruge za autizam Pogled kojoj smo jako zahvalni na odvojenom vremenu i podijeljenom iskustvu.

Zbog jako velikog interesa Akademičara/ka za upoznavanje i razmjenu iskustava uživo i offline, sljedeća edukacija Akademije poslovnih vještina, koju će 10. veljače  2022. voditi Teo Petričević iz ACT Grupe na temu „Društveno poduzetništvo”, održat će se u prostorima Zagrebačkog inovacijsko centra – ZICER, sukladno svim važećim protuepidemiološkim mjerama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)