Otvorene prijave za 4. APV generaciju

ACT Grupa je otvorila prijave za četvrtu generaciju polaznika/ica programa Akademija poslovnih vještina

Radi se o jednogodišnjem programu edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina – direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva – zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći će znanja iz područja menadžmentaleadershipamarketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama iz organizacija civilnog društva.

“Upoznala sam sjajne ljude koji su u svojoj svestranosti, malo je za reći, sposobni, vrijedni, borbeni, entuzijastični… Vjerujem da je svim tim ljudima visokih kompetencija Akademija pomogla da iz voditelja, direktora i zaposlenika krenu postajati menadžeri, lideri, pokretači. Bez pretjerivanja mogu reći da je ovo najbolji program koji sam pohađala!”

Dijana Bekavac (K-zona / Fierce Women), 2. generacija APV-a

Edukacije u četvrtoj godini Akademije poslovnih vještina provodit će se od studenog 2021. godine do lipnja 2022. godine.

Neke edukacije provodit će se offline (u Zagrebu, u prostorima partnera Akademije), neke će se provoditi online. Edukacije su tematski, vremenski i logistički ograničene, a provode ih renomirani/e stručnjaci/kinje iz partnerskih organizacija. 

Broj polaznika/ica je ograničen na 20, te će se u slučaju većeg broja prijava od broja predviđenih mjesta, odabir izvršiti prema kriterijima: iskustvoplanovi profesionalnog razvoja i motivacija za sudjelovanje na edukacijama. Za sve polaznike/ice obavezno je sudjelovanje na najmanje 11 edukacija.

Rok za prijavu je 3. listopada. Odabrani polaznici/ice će obavijest o sudjelovanju u četvrtoj godini Akademije poslovnih vještina dobiti 7 dana nakon završetka roka za prijavu. Edukacija je za sve polaznike/ice besplatna.

Akademiju poslovnih vještina provodi ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvene ekonomije, u suradnji s tvrtkama partnerima A1 HrvatskaErste&Steiermärkische BankNjuškaloPhilip Morris ZagrebPisalica i PwC Hrvatska.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)