Otvorene prijave za sudjelovanje u prvoj Akademiji poslovnih vještina

Otvorene prijave za sudjelovanje u prvoj Akademiji poslovnih vještina

Danas su otvorene prijave za novi jednogodišnji program edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji će se odvijati kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina  direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/e odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva ili društvenom/impact poduzeću će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije. Program će odvijati od studenog 2018. do svibnja 2019. u Zagrebu kroz 10 cjelodnevnih edukacija.

Prijave za prvu generaciju od 25 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do ponedjeljka, 12. studenoga u 12 sati na linku https://akademija.act-grupa.hr/prijavnica/

Akademiju je pokrenulo Učilište za društvenu ekonomiju, ustanova za obrazovanje odraslih iz Čakovca, u vlasništvu ACT Grupe, u suradnji s poduzećima A1 Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, INA, Philip Morris Zagreb i PwC Hrvatska.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)