Još tri edukacije do kraja programa

Vrijeme baš leti u dobrom društvu, zar ne?

A takvo je zasigurno kombinacija ovogodišnjih polaznica i polaznika i njhovih predavača/ica. Naime, do kraja ovogodišnjeg obrazovnog ciklusa preostale su nam samo još tri edukacije, ulazimo u posljednje mjesece našeg druženja u ovom sastavu. No, tu nije kraj – ulaskom u program, osim razvoja poslovnih i organizacijskih vještina, svi polaznici/e postali su trajnim članom/icom alumni zajednice Akademije poslovnih vještina i ACT Grupe, pa će se prilike za nastavak učenja i razmjene iskustava zasigurno nastaviti.

U travnju su održane dvije edukacije, i to obje (napokon!) uživo. Jasna Kržanić iz PwC Hrvatska je, u suradnji sa supredavačem alumnijem Igorom Puharom (Radiona SKATT), na praktičnim primjerima analizirala i predstavila ćemo digitalne poslovne alate, dok je Branko Vidatić iz Philip Morris Zagreb d.o.o. demistificirao GDPR i polaznicima/ama pomogao razumjeti na koji način i kojim alatima odgovoriti na zahtjeve regulative.

Što nas još čeka do kraja četvrte godine programa?

Računovodstvo i financije za nefinancijaše (24.5.2022.)
Vladimir Topolnjak, PwC Hrvatska

Cilj edukacije je osposobiti menadžere da prate i analiziraju financijski uspjeh organizacije, sektora ili odjela te na praktičan i jednostavan način nauče o financijama i računovodstvu kako bi kvalitetnije komunicirali i razumijeli „jezik i logiku” financijaša i računovođa. 

Porezi (26.5.2022.)
Dora Grkavac, ACT Grupa

Cilj edukacije je upoznati sudionike/ice s različitim poreznim tretmanima neprofitnih organizacija ovisno o situacijama u kojima se nalaze.

Mjerenje i upravljanje utjecajem (15.6.2022.)
Darko Ciglar, ACT Grupa

Kako bolje razumjeti kontekst, vrijednosti i promjene koje stvarate, definirati ih i mjeriti, zašto je to uopće važno i kako pristupiti mjerenju i upravljanju utjecajem, teme su koje će se obraditi na ovoj radionici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)