Privatno i poslovno, prodaja je svugdje oko nas… 

U sklopu ovogodišnjeg programa Akademije poslovnih vještina danas je održana edukacija na temu prodaje. Radionicu je održala Nina Goleš iz Erste banke, kojoj se pridružila kolegica Nataša Barta Paripović iz odjela Društveno odgovornog bankarstva Erste Banke.

Sadržaj edukacije uključivao je pregled profitnih i neprofitnih prodajnih procesa, poslovni model prodaje, ulogu prodaje u organizaciji te marketing i prodaju. Polaznici/e su naučili/e kako razlikovati kupce i “kupce”, kako kreirati strategiju prodaje i definirati prodajne, i upoznali se sa svim fazama na putu kupca/klijenta.

Edukacija je uključivala bogati teorijski i praktični dio te su u oba djela predavačice radile poveznice između profitnog i neprofitnog sektora. Akademičari/ke su kroz grupni rad definirali izvore svojih pojedinačnih osnovnih prihoda  te radili na Lean Canvas modelu za neprofitne organizacije. Edukacija se sastojala od puno razmjene iskustava, praktičnih primjera i vježbi te su predavačice stvarno “oživjele” temu Prodaje za neprofitne organizacije.

Sljedeća edukacija koju će voditi Andreja Rambrot Malenica iz Pisalice na rasporedu je 18. ožujka, a bavit ćemo se Internet marketingom. Cilj edukacije o internet marketingu je prije svega upoznati polaznike/ice s raznim digitalnim marketinškim kanalima kroz koje je moguće doći do svojih potencijalnih kupaca/korisnika, a zatim će uz stručnu pomoć imati priliku izraditi konkretan tromjesečni akcijski plan koji će im pomoći u postizanju veće vidljivosti njihovih organizacija, kao i boljem predstavljanju na tržištu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)