Otvorene prijave za treću generaciju polaznika i polaznica Akademije poslovnih vještina

Druga Akademija poslovnih vještina uspješno je okončana, usprkos svim izazovima koje donijela COVID-19 obilježena 2020. godina. Potvrđuju to i sami polaznici i polaznice Akademije, od kojih smo se “oprostili” prošli tjedan na online završnom druženju. Oprostili pod navodnicima jer su ulaskom u program postali trajnim članovima i članicama naše alumni zajednice.

“Zahvaljujući Akademiji poslovnih vještina na jednom mjestu sam dobila uvid u sva područja koja menadžerska funkcija objedinjava i osnovne informacije o njima. Odlično je što znanje prenose stručnjaci iz profitnog sektora koji su s nama podijelili i neke konkretne alate za rad koje i oni koriste. Pohađanje Akademije smatram iznimno vrijednim iskustvom i svakako bi ga preporučila svima koji se nalaze u ulozi voditelja.”

Mathea Milošević, CRVENI NOSOVI klaunovidoktori

Danas su otvorene prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina  direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije. 

Program će odvijati od prosinca 2020. do lipnja 2021. kroz 13 online edukacija.

Prijave za treću generaciju od 20 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do petka, 27. studenoga u 12 sati na https://akademija.act-grupa.hr/prijavnica/.

Akademiju je pokrenula ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, u suradnji s tvrtkama A1 HrvatskaErste&Steiermärkische BankINANjuškaloPhilip Morris Zagreb, Pisalica i PwC Hrvatska.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)