Počela je peta godina Akademije poslovnih vještina!

Peta akademska godina za menadžere u organizacijama civilnog društva počela je 21. studenog, kada je održan event za upoznavanje polaznika/ica pete godine Akademije poslovnih vještina s predavačima/icama i međusobno.

Ovoga je tjedna startao i edukacijski dio programa, i to modulima „(Impact) strategiziranje i strateško upravljanje“ te „Poslovni modeli organizacija civilnog društva“.

Uvodno događanje odvilo se u zagrebačkom uredu Philip Morrisa, tvrtke koja je jedan od partnera Akademije.

Akademija poslovnih vještina, kick off event u prostorima Philip Morrisa

Nakon pozdrava domaćina, slijedilo je detaljno predstavljanje svih 13 modula koji čine ovogodišnji program.

Najprije je Jelena Anđelić, voditeljica projekta, održala prezentacije o temama koje će se obrađivati, a potom su polaznici u konzultaciji sa stručnjacima/icama, odnosno predavačima/icama, birali one koje ih najviše zanimaju i koje su najkorisnije za napredak njihove organizacije.

Svoja iskustva s programa je u kratkom i živopisnom predavanju podijelio i prošlogodišnji polaznik Ivan Zidarević, a event je nastavljen u ležernom tonu, druženjem i upoznavanjem.

Prva dva edukacijska modula održana su u prostoru Oaza Joyful Kitchena, a radionice su vodili Teo Petričević i Tina Sirotić iz Erste Banke, koja je također jedna od tvrtki-partnera programa.

Tina Sirotić iz Erste banke
Tina Sirotić iz Erste banke, modul „Poslovni modeli organizacija civilnog društva“

Većina od ovogodišnjih 17 odabranih menadžera/ica u organizacijama civilnog društva je pohađala prve dvije radionice, dijelom i zbog toga što se radi o specifičnim modulima koji se primarno temelje na praktičnom radu, odnosno reviziji dosadašnjih postignuća OCD-ova te definiranju budućih ciljeva, vizije, misije te promišljanju poslovnih modela.

„Modul (Impact) strategiziranje i strateško upravljanje“, predavač Teo Petričević

Iduća radionica je posvećena menadžmentu, a na rasporedu je 15. prosinca 2022. godine. Vodi ju Jelena Anđelić, a održat će se online.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)